Banden General Tire

General Tire, opgericht in 1915, is vooral bekend om zijn 4×4/SUV kwaliteit banden. General Tire komt van oorsprong uit Amerika maar wordt nu voornamelijk in Europa geproduceerd. Het merk biedt zowel zomer- als winterbanden en heeft de laatste jaren haar maten- en profielenpakket aanzienlijk uitgebreid. Voor bestellingen en/of vragen bel: 0344 – 572494

4x4 On Road

Grabber HP/UHP De on-road en lichte off-road specialisten. Ontwikkeld voor de snelle en banden-1krachtige SUV/4×4’s, bieden deze sterren uit de Grabber-familie hoge prestaties. Met deze banden rijdt u net zo veilig op asfaltwegen als in lichte off-road omstandigheden. Grabber HTS Superieur op het parcours, krachtig in off-road. De Grabber HTS garandeert groot off-rad rijplezier en op stevige ondergronden. Een prachtige combinatie van comfort, duurzaamheid en prestaties.

4x4 Off Road

Grabber TR De specialist voor grind en gematigde off-road terrein. Ontworpen omhard te werken en te spelen, biedt het agressieve all-terrain banden loopvlak van de Grabber TR/AmeriTrac de off-road grip dat nodig is op grind terrein evenals een comfortabele rit op de weg. Het robuste profiel biedt bescherming tegen schade aan het loopvlak patroon en de zijwanden. De Super All Grip is de perfecte radiale band voor SUV’s, pick-ups en bestelauto’s.

Winter

General Snow Grabber, ontwikkeld voor de hoogst mogelijke veiligheid in elke winter conditie. De nieuwe generatie General Tire 4×4 winterbanden met silica technologie en asymmetrisch profiel, met de beste rijprestaties onder winterse omstandigheden. Het profiel van de band zorgt voor hoge stabiliteit gecombineerd met veel grip. De Snow Grabber heeft daardoor betere wegligging en rem eigenschappen. Deze banden bieden uitstekende prestaties bij lage temperaturen op sneeuw, ijs en droge rijbanen.